Tartós hőemelkedés, láz

Orvos válaszol rovat
Tisztelt Doktor!

32 éves nő vagyok. Problémám kb. 2 héttel ezelőtt kezdődött. A mellkasom bal oldalt erősen szorít, ami a hátamra is kisugárzik. Ez már nem csak a hátamban érzékelhető, hanem az oldalaim is szúrnak. A testhőm két hete nem megy 37.5 alá. Vannak napszakok, hogy 38 fölé megy.
Iszonyatosan fáradt vagyok, gyenge és 4 kilót fogytam egy hónap alatt. A légvétel is fájdalmas. Egy ügyeletes orvos, akit kihívtunk egy hete megállapította, hogy tüdőgyulladásom van valószínűleg már jó ideje. Elmentem egy tüdőröntgenre, amely negatív lett. Háziorvosom is kizárta a tüdőgyulladást. Laborvizsgálat emelkedett vörösvértesteket és gyulladást mutat.
Kérem adjon tanácsot, hol lehet keresni a bajt, mert eddig nem találtak semmit. (nőgyógyászati problémát kizártak)
Tudom, hogy fiatal vagyok, de a szív körül nem lehet valami probléma, pl. szívizomgyulladás? Sehol nem hajlandóak ezt komolyan venni. 32 évesen nem lehet szívprobléma.
Köszönöm, hogy végig olvasta levelemet. Válaszát várom.
Üdvözlettel: ...
2011. 01. 27. | 11:23

Kedves Kérdező!
A kivizsgálás indokolt. A tartós hőemelkedés és láz, valamint a gyulladásos laborok emelkedés miatt a góckutatás indokol. Lássa fül-orr-gégészet és tüdőgyógyászati szakrendelés. A negatív mellkas röntgen ellenére is lássa szakorvos. Addig is pihenjen, bő folyadékfogyasztás, probiotikus kúra.

Orvosszakértő 2011. 01. 31. | 12:01
Szóljon hozzá!
Kommentezéshez lépjen be, vagy regisztráljon
close